Wilson Portrait
You could fit a whole lot of science in there.

Wilson

Willow Portrait
I could fit like a million lighters in here.

Willow

Wolfgang Portrait
Is for carry more thing.

Wolfgang

Wendy Portrait
A pack. Now I can carry an even heavier burden.

Wendy

WX-78 Portrait
UPGRADED STORAGE MODULE

WX-78

Wickerbottom Portrait
I could fit many books in here.

Wickerbottom

Woodie Portrait
That's my rucksack.

Woodie

Waxwell Portrait
I wish there were porters around here.

Maxwell

Wigfrid Portrait
A pörtable armöry.

Wigfrid

Webber Portrait
It's like a second abdomen we can store things in.

Webber

Walani Portrait
To haul my stuff around.

Walani

Warly Portrait
It has my back.

Warly

Woodlegs Portrait
I be packin' now.

Woodlegs

Wilba Portrait
A SACK FOR YONDER WAND'RING

Wilba

Winona Portrait
I don't mind playing pack mule.

Winona

Backpack(バックパック)キャラクターのインベントリを拡張できる便利なサバイバルアイテムです。作成には×4、×4個が必要で、プロトタイプにはサイエンスマシンが必要です。ただしバックパックをインベントリやチェストに入れることはできませんし、一度に装備できるのは一つだけです。

バックパックを作成したときに体装備のスロットが空いていれば、自動的に装備されます。バックパックを装備している間は、プレイヤーのインベントリが8つ増えます。このアイテムは、防御用や防寒用の装備と同じ装備スロットを使用するため、どれかを装備している間は他方の利益を犠牲にしなければならないことを意味します。体装備スロットに装備できる他のアイテムとは異なりバックパックには耐久値という概念がなく、いつまでも使い続けられます。

バックパックはインベントリやチェストに入れることはできませんが、地面に落としてアイテムの保管に使うことができます。装備していなくても、地面に落ちているバックパックにアイテムをかざすことで中に入れることができます。これによりバックパックがいっぱいになるまでチェストのようにアイテムを補完できるようになります。

ダウンロードコンテンツであるReign of Giantsでは、バックパックは可燃性のアイテムになりました。バックパックが燃えている時、中のアイテムは火の影響を受けませんが、完全に燃えてしまいになってしまうとアイテムを全て落としてしまいます。焚き火の近くにバックパックを置くときは燃えないように注意しましょう。バックパック自体は防水ではありませんが、プレイヤーの通常のインベントリよりは中のアイテムが濡れるまでに時間がかかります。プレイヤーが完全に雨対策できていないならば、バックパックの中に食べ物や燃料をしまっておくことをおすすめします。

Piggyback編集

Wilson Portrait
This little piggy's gone... "home".

Wilson

Willow Portrait
I made a backpack out of butts!

Willow

Wolfgang Portrait
Smelly bag!

Wolfgang

Wendy Portrait
They are more useful in death.

Wendy

WX-78 Portrait
UPGRADED STORAGE MODULE V2.0

WX-78

Wickerbottom Portrait
A face only necessity could love.

Wickerbottom

Woodie Portrait
I used all parts of the pig.

Woodie

Waxwell Portrait
Oh, that's just demeaning.

Maxwell

Wigfrid Portrait
The pig died with hönör, then gave tö me this pack.

Wigfrid

Webber Portrait
It holds so much stuff!

Webber

Walani Portrait
Was it worth it?

Walani

Warly Portrait
Cochon bag!

Warly

Woodlegs Portrait
From th'flesh o'th'boar.

Woodlegs

Wilba Portrait
'TIS SUCH AS THING WILBA MADE ON

Wilba

Winona Portrait
Makes everything smell like pig.

Winona

ピギーバック(Piggyback)サバイバル用の体装備です。作成には豚皮×4、×6、ロープ×2、そしてプロトタイプのためにアルケミーエンジンが必要です。これはより大きなバックパックであり、12個のアイテムスロットを追加してくれますが、装備中は移動スピードが20%遅くなります。

ダウンロードコンテンツであるReign of Giantsの"A Feet of Strength"アップデートにより、ピギーバックとその中身は耐水性を獲得しました。これによりこのアイテムの装備による正気度の減少は起きないでしょう。ただし、ピギーバックはプレイヤー自体には耐水性を与えないため雨対策にはなりません。これを装備しながらをさしてもプレイヤーは濡れてしまうでしょう。ちなみに、このアップデートにより移動速度のペナルティーも20%減から10%減まで緩和され、歩行杖と共に使用した場合、プレイヤーのスピードは115%ととなります。

Krampus Sack編集

Wilson Portrait
Ew. It has Krampus slime all over it.

Wilson

Willow Portrait
The holidays came early this year!

Willow

Wolfgang Portrait
I have goat man's sack.

Wolfgang

Wendy Portrait
It smells of goat.

Wendy

WX-78 Portrait
STORAGE MODULE 2.0

WX-78

Wickerbottom Portrait
It seems bigger inside than out.

Wickerbottom

Woodie Portrait
I feel bad taking someone else's sack.

Woodie

Waxwell Portrait
It's really light.

Maxwell

Wigfrid Portrait
I can fit everything in here!

Wigfrid

Webber Portrait
We could put more in but we're scared to touch the stuff he left inside.

Webber

Walani Portrait
A bag of stolen goods.

Walani

Warly Portrait
Infinite pocket space!

Warly

Woodlegs Portrait
Woodlegs'll ne'er leave treasure behind again!

Woodlegs

Wilba Portrait
BELONGETH TO WILBA NOW!

Wilba

Winona Portrait
I could carry a whole warehouse in that thing!

Winona

Krampus Sack(クランパスの袋) は、背中に背負い、アイテムを入れられます。クランパスを倒すと、1%の確率でドロップします。クランパスの袋を背負ってる間は、14個のアイテムスロット(通常のバックパック は8個)を利用できます。要するに、通常のバックパック の上位版アイテムです。クランパスがドロップするこの袋には、独自アイテムが入ってる場合があります。通常のアイテムスロット、チェストには格納できません。また、燃えません。

ピギーバックにたった2つスロットが追加されただけ、というのは大したことないと感じるかもしれませんが、クランパスの袋はピギーバックのようにプレイヤーを遅くすることはないので、それよりはるかに優れた上位互換のアイテムと考えられます。しかし、1%のドロップ率とクランパスを出現させるための多大な時間の投資を考えると、多少移動速度が落ちたとしてもピギーバックを装備しながらアイテムを集めることに時間を費やしたほうが得策といえるかもしれません。結局のところクランパスサックはラッキーなボーナスアイテムと考えるか、やることがなくなったときの新しい目標としてとらえるのが良いかもしれません。

クランパスを出現させる最も早い方法はグロマーを殺すことです。なのでプレイヤーは満月の夜、グロマーの花を利用してできるだけクランパスと戦いやすい場所にグロマーを連れてきて殺すと良いでしょう。中立なモブはクランパスを敵とみなし攻撃してくれるため、ブタバニーマンの村でグロマーを殺すのは理想的と言えます。牙の罠も動作しますが、クランパスは罠にかかる前に罠を盗んでしまうかもしれません。

Insulated Pack Reign of Giants icon 編集

Glommer メイン記事:Insulated Pack

Wilson Portrait
The fur keeps the temperature inside stable.

Wilson

Willow Portrait
Fuzzy backpack!

Willow

Wolfgang Portrait
Furry bag.

Wolfgang

Wendy Portrait
It won't insulate me from the horrors of this world.

Wendy

WX-78 Portrait
INTERIOR THERMALS STABLE

WX-78

Wickerbottom Portrait
Perfectly insulated.

Wickerbottom

Woodie Portrait
Good for long hikes.

Woodie

Waxwell Portrait
Its contents are hibernating.

Maxwell

Wigfrid Portrait
The backpack öf the beast.

Wigfrid

Webber Portrait
I can bear this pack!

Webber

Walani Portrait
Keeps my snacks cool, like me.

Walani

Warly Portrait
Now this I can use!

Warly

Woodlegs Portrait
A mighty chill runs through this here pack.

Woodlegs

Winona Portrait
Keeps drinks cool until breaktime.

Winona

保冷バッグ(Insulated Pack)はReign of Giants DLCで導入されたバックパックで、キャラクターのインベントリを増加させます。追加されるスロットは6つだけですが、中のアイテムの腐敗を遅くする効果があります。 製作するには1つの分厚い毛皮と3つのギアと3つの電子部品が必要で、プロトタイプの作成にはアルケミーエンジンが必要です。

食料アイテムの腐敗を遅らせることができますが、冷蔵庫と完全に機能が一致しません。冷蔵庫と異なりアイスキューブが溶けることを止めることはできないし、サーマルストーンを凍らせることができません。また、熱い食べ物が冷めるのを完全に防ぎます。

Thatch Pack Shipwrecked icon 編集

Wilson Portrait
I call it a thatchel.

Wilson

Willow Portrait
Thatch you very much.

Willow

Wolfgang Portrait
Wolfgang can carry more on powerful shoulders!

Wolfgang

Wendy Portrait
I was always destined to carry a heavy load.

Wendy

WX-78 Portrait
INTERIM CARGO DEVICE

WX-78

Wickerbottom Portrait
I can store a few books in here.

Wickerbottom

Woodie Portrait
Now I can carry more delicious wood.

Woodie

Waxwell Portrait
Not much, but the extra space is better than nothing.

Maxwell

Wigfrid Portrait
I höpe my spear döesn't pöke a höle in it.

Wigfrid

Webber Portrait
Helps carry goodies!

Webber

Walani Portrait
For when my pockets are full.

Walani

Warly Portrait
Thatch you very much!

Warly

Woodlegs Portrait
Thatch th'ticket!

Woodlegs

Thatch PackShipwreckedで追加された装備です。プレイヤーのインベントリを4つ拡張できます。これはゲーム開始時から作成可能です。作成にはヤシの葉が4つ必要です。可燃性なので火がそばにあると引火します。

Booty Bag Shipwrecked icon 編集

Glommer メイン記事:Booty Bag

Wilson Portrait
I can keep my booty in here.

Wilson

Willow Portrait
Carrying this will build chest muscles.

Willow

Wolfgang Portrait
Sounds like jingles.

Wolfgang

Wendy Portrait
This should help me carry more junk.

Wendy

WX-78 Portrait
PIRATES MUST HAVE STRONG CORE CONSTRUCTION

WX-78

Wickerbottom Portrait
A treasure carrying case.

Wickerbottom

Woodie Portrait
A bag for my booty.

Woodie

Waxwell Portrait
I suppose it will do.

Maxwell

Wigfrid Portrait
Builds chest muscles.

Wigfrid

Webber Portrait
A booty bundle.

Webber

Walani Portrait
Booty in the back.

Walani

Warly Portrait
This will straighten my back out.

Warly

Woodlegs Portrait
Me thought me lost thet!

Woodlegs

Booty BagShipwreckedで追加されたバックパックです。これは上でランダムな位置に落ちていたり、X Marks the Spot宝箱に入っていたり、Quackenを倒した報酬として貰えたりします。装備することでインベントリが8つ増え、1中装備し続けることで金貨を1枚落とします。

Chef Pouch Shipwrecked icon 編集

Glommer メイン記事:Chef Pouch

My bag of Chef's tricks!

warly

Chef Pouch(シェフポーチ)Spice Pack(香辛料入れ)とも言われているウォーリーの初期アイテムです。サバイバルタブからロープでこれをクラフト出来ます。バックパックと同様に8つのインベントリスロットを持ち、機能はInsulated Packに似ています。これにより、ウォーリーはゲームの序盤から食べ物を腐りにくくでき、効果的なバックパックの代替品となります。

Sea Sack Shipwrecked icon 編集

Glommer メイン記事:Sea Sack

Wilson Portrait
I hate when food has that not-so-fresh taste.

Wilson

Willow Portrait
I have to wear this soggy thing on my back?

Willow

Wolfgang Portrait
Wolfgang can carry even more things!

Wolfgang

Wendy Portrait
It slows the rot and decay.

Wendy

WX-78 Portrait
LOCKS IN FRESHNESS

WX-78

Wickerbottom Portrait
Keeps my books and provisions cool!

Wickerbottom

Woodie Portrait
It's for holding my treasures.

Woodie

Waxwell Portrait
It won't make me stronger, but it'll give me more pockets.

Maxwell

Wigfrid Portrait
Disgusting, but useful in its way.

Wigfrid

Webber Portrait
Eww, it's wet and squishy.

Webber

Walani Portrait
Squishy.

Walani

Warly Portrait
Wetter is better.

Warly

Woodlegs Portrait
Me travels moist'ly hereout.

Woodlegs

Sea SackはShipwreckedで追加されたバックパックです。キャラクターのインベントリを6つ拡張することができます。また、腐敗するアイテムが腐る時間を遅らせることができます。つまり作用はReign of GiantsにおけるInsulated Packと一緒です。作成にはアルケミーエンジンが必要です。材料はSeaweed5つ、Vine2つ、Shark Gills1つです。

Placeholder トリビア編集

  • The Backpack was added in the The Birds and the Bees & Dogs That Want to Kill You update.
  • The Piggyback was added in the Doorway to Adventure update.
  • The Krampus Sack was added in the Naughty and Nice update. Before the Underground update, the Krampus Sack didn't appear as an icon on the map.
  • The Chef Pouch was added in the Eye of the Tiger Shark update to Shipwrecked. When the player begins the game as Warly, the Chef Pouch is actually dropped nearby, implying that it is supposed to go into the player's Inventory, but fails, as backpacks can not be held in the Inventory.
  • When Krampus wears the Krampus Sack, there are no chains surrounding the Sack, while the item obtained from killing Krampus has two chains draped across it. When worn, a faint jingling sound from the chains can be heard while the player is moving.
  • The Piggyback's name is a pun, on both the fact it is a backpack made from a pig's skin and on the action of giving a piggyback.

Mosquito バグ 編集

  • A backpack can be burned and extinguished to be able to keep it in one's inventory. Relogging will reset this.
  • Sometimes the players can't pick up a backpack in the Caves, if it is dropped by player's death.
  • In Don't Starve Together, any items in a Backpack that is set on fire by a player that are normally immune to smoldering or burning, will burn and disappear. This includes Tools, Armor, and any item that cannot be set on fire.
モブがドロップするアイテム
食料アイテム Batilisk WingButterButterfly WingsDeerclops EyeballDrumstickFrog LegsGuardian's HornGlow BerryHoneyLeafy MeatLight BulbMandrakeMeatMonster MeatMorselPhlegm
(Electric MilkGlommer's Goop Reign of Giants icon) (BananaBlubberCoconutDead DogfishDead JellyfishDead Rainbow JellyfishDead SwordfishDead WobsterDragoon HeartEye of the Tiger SharkFish MorselRaw FishTropical FishShark Fin Shipwrecked icon) (Flytrap StalkNectarPoison Dartfrog Legs Hamlet icon) (Royal Jelly Don't Starve Together icon)
アイテム作成
の素材
AshesAzure FeatherBeard HairBeefalo HornBeefalo WoolBlue GemBunny PuffCharcoalCrimson FeatherFlintGearsHound's ToothJet FeatherLiving LogMosquito SackNightmare FuelPig SkinPurple GemRed GemRocksSilkSlurtle SlimeSlurper PeltSpider GlandSteel WoolStingerTentacle SpotsThulecite FragmentsWalrus Tusk
(Cat TailDown FeatherGlommer's WingsScalesThick FurVolt Goat Horn Reign of Giants icon) (Dorsal FinDoydoy FeatherDubloonsEmpty BottleHornMagic SealObsidianQuacken BeakShark GillsSnakeskinTurbine BladesVenom Gland Shipwrecked icon) (ChitinDark TattersHippopotamoose AntlerIron OrePeagawk PlumePlatapine QuillPig Skin?Pugalisk SkullThunder FeatherWeevole Carapace Hamlet icon) (Cut GrassDesert StoneFur TuftHoneycombSaffron FeatherShroom Skin Don't Starve Together icon)
その他
ドロップアイテム
Blow DartBlueprintFleshy BulbKrampus SackOrnate ChestSpider EggsShelmetSnurtle Shell ArmorSpiderhatTam o' ShanterTentacle Spike
(Webber's Skull Reign of Giants icon) (Booty BagChest of the DepthsEyeshotHarpoonIron KeySnake OilTarnished CrownYellow Mosquito Sack Shipwrecked icon) (Bandit Stash MapHalberdPetrifying BonesRoyal CrownSnake BoneSpoiled FishSwashy HatTorch Hamlet icon) (Bee Queen CrownBone HelmBone ArmorChilled LavaeDeer AntlerFossil FragmentsLavae EggRoseShadow AtriumShadow ThuribleSketchStag Antler Don't Starve Together icon)
倒さなくても
手に入るもの
BeeBeefalo WoolButterflyCrowFirefliesGuanoManureRedbirdSeedsSnowbirdRabbitMosquito
(Glommer's GoopMoleworm Reign of Giants icon) (Bile-Covered SlopBioluminescenceCormorantCrabbitJellyfishParrotParrot PirateRainbow JellyfishRoeSeagullToucanWobster Shipwrecked icon) (Gold NuggetKingfisherOrange PikoPigeonPiko Hamlet icon) (CanaryCut Grass Don't Starve Together icon)
クラフトアイテム
Icon Tools
Tools
Axe (Luxury Axe) • Pickaxe (Opulent Pickaxe) • Shovel (Regal Shovel) • PitchforkHammerRazorFeather PencilSaddlehornSaddleWar SaddleGlossamer SaddleBrushSalt Lick
(Machete (Luxury Machete) Shipwrecked iconHamlet icon) (Shears Hamlet icon)
Icon Light
Light
CampfireFire PitTorchMiner HatPumpkin LanternLantern
(Endothermic FireEndothermic Fire PitMoggles Reign of Giants icon) (ChimineaBuoyant ChimineaBottle LanternObsidian Fire PitBoat TorchBoat LanternTar Lamp Shipwrecked icon) (Cork Candle HatCowl Hamlet icon) (GlowcapMushlightWillow's Lighter Don't Starve Together icon)
Icon Survival
Survival
TrapBird TrapCompassBackpackPiggybackThermal StoneHealing SalveHoney PoulticeStraw RollFur RollTentUmbrellaBug NetFishing RodBundling Wrap
(Pretty ParasolLuxury FanInsulated PackSiesta Lean-to Reign of Giants icon) (Chef PouchSilly Monkey BallTropical ParasolAnti VenomThatch PackPalm Leaf HutTropical FanSea SackDoydoy Nest Shipwrecked icon) (Bug B'GoneBird Whistle Hamlet icon) (Telltale HeartBooster ShotWater BalloonWhirly FanBerniePile o' BalloonsCandy BagGift Wrap Don't Starve Together icon)
Icon Food
Food
Basic FarmImproved FarmBee BoxDrying RackCrock PotIce Box
(Bucket-o-poop Reign of Giants iconShipwrecked iconHamlet icon) (Mussel StickFish FarmMussel Bed Shipwrecked icon) (Sprinkler Hamlet icon) (Mushroom Planter Don't Starve Together icon)
Icon Science
Science
Science MachineAlchemy EngineDivining RodThermal MeasurerRainometerGunpowderLightning Rod
(Ice FlingomaticElectrical Doodad Reign of Giants iconShipwrecked iconHamlet icon) (Sea LabIce Maker 3000Quacken Drill Shipwrecked icon) (SmelterOscillating Fan Hamlet icon) (Cartographer's DeskPotter's WheelMad Scientist Lab Don't Starve Together icon)
Icon Fight
Fight
SpearHam BatGrass SuitLog SuitMarble SuitFootball HelmetSleep DartFire DartBlow DartBoomerangBee MineTooth Trap
(Battle HelmBattle SpearMorning StarWeather PainScalemail Reign of Giants icon) (Poison SpearSeashell SuitLimestone SuitCactus ArmorHorned HelmetPoison DartCoconadeSpear GunCutlass Supreme Shipwrecked icon) (HalberdCork BatWeevole MantleMant MaskMant SuitFancy HelmetTin SuitBlunderbuss Hamlet icon) (Electric DartNapsackTail o' Three Cats Don't Starve Together icon)
Icon Structures
Structures
ChestSignMini SignWood GateWood FenceHay WallWood WallStone WallPig HouseRabbit HutchBirdcageFlooring (CobblestonesWooden FlooringCheckerboard FlooringCarpeted Flooring) • Potted Fern
(Scaled ChestSpider Eggs Reign of Giants icon) (Sea ChestLimestone WallSea WallWildbore HousePrime Ape HutSand BagSand CastleDragoon DenBallphin PalaceSnakeskin Rug Shipwrecked icon) (Cork BarrelBeard Hair RugLawn TurfCultivated TurfDense Turf Hamlet icon) (Directional SignEnd TableFriendly ScarecrowMoon Rock WallScaled FlooringScaled FurnaceWardrobePotted SucculentReplica RelicsFestive Tree PlanterGobbler ShrineVarg Shrine Don't Starve Together icon)
Icon Refine
Refine
RopeBoardsCut StonePapyrusNightmare FuelPurple GemBeeswaxWax Paper
(ClothLimestoneGold NuggetIceEmpty BottleCoral Nubbin Shipwrecked icon) (Claw Palm SaplingVenom Gland Hamlet icon) (Cratered MoonrockMarble BeanThick Fur Don't Starve Together icon)
Icon Magic
Magic
Meat EffigyPrestihatitatorShadow ManipulatorPan FluteOne-man BandNight LightNight ArmorDark SwordBat BatLife Giving AmuletChilled AmuletNightmare AmuletFire StaffIce StaffTelelocator StaffTelelocator FocusBelt of Hunger
(Old Bell Reign of Giants icon) (PiratihatitatorDripple PipesSeaworthy Shipwrecked icon) (Hogus PorkusatorPugalisk WandRoot TrunkSkyworthyVortex Cloak Hamlet icon) (OcuvigilAbigail's FlowerMoon DialThe Lazy Deserter Don't Starve Together icon)
Icon Dress
Dress
Sewing KitGarlandRabbit EarmuffsStraw HatBeefalo HatBeekeeper HatFeather HatBush HatWinter HatTop HatWalking CaneDapper VestBreezy VestPuffy Vest
(Fashion MelonIce CubeSummer FrestFloral ShirtCat CapRain CoatHibearnation VestRain HatEyebrella Reign of Giants icon) (Brain of ThoughtShark Tooth CrownDumbrellaBlubber SuitTar SuitWindbreakerParticulate PurifierSleek Hat Shipwrecked icon) (Snakeskin HatSnakeskin Jacket Shipwrecked iconHamlet icon) (Gas MaskPith HatThunderhatShamlet Mask Hamlet icon) (Fashion GogglesDesert GogglesBlue FuncapGreen FuncapRed Funcap Don't Starve Together icon)
Ancient Pseudoscience Station
Ancient
ThuleciteThulecite WallThulecite MedallionThe Lazy ForagerMagiluminescenceConstruction AmuletThe Lazy ExplorerStar Caller's StaffDeconstruction StaffPick/AxeThulecite CrownThulecite SuitThulecite ClubHoundius Shootius
Icon Books
Books
Birds of the WorldApplied HorticultureSleepytime StoriesThe End is Nigh!On Tentacles
(Joy of Volcanology Shipwrecked icon)
Icon Tinkering
Tinkering
SpectogglesInfrogglesVisorFryfocalsTelebrellaTelipadThumper
Icon Nautical
Nautical Shipwrecked iconHamlet icon
Log RaftRow BoatCargo BoatSnakeskin Sail
(Lucky HatThe 'Sea Legs'SurfboardRaftArmored BoatEncrusted BoatBoat Repair KitThatch SailCloth SailFeather Lite SailIron WindBoat CannonSea TrapTrawl NetSpyglassSuper SpyglassCaptain HatPirate HatLife JacketBuoyQuackering RamTar ExtractorSea Yard Shipwrecked icon) (Cork Bowl Canoe Hamlet icon)
Icon Volcanic
Volcanic Shipwrecked icon
Obsidian MacheteObsidian AxeObsidian SpearVolcano StaffObsidian ArmorObsidian CoconadeHowling ConchSail Stick
Icon Treasure Hunting
Treasure Hunting Hamlet icon
Disarming ToolsBall Pein HammerGold PanMagnifying Glass
Icon Cartography
Cartography Don't Starve Together icon
Map Scroll
Icon Celestial
Celestial Don't Starve Together icon
Moon Rock IdolPortal Paraphernalia
Icon Engineering
Engineering Don't Starve Together icon
Trusty TapeWinona's CatapultWinona's SpotlightWinona's GeneratorWinona's G.E.M.erator
Icon Shadow
Shadow Don't Starve Together icon
Codex UmbraShadow LoggerShadow MinerShadow DiggerShadow Duelist
特に記載のない限り、コミュニティのコンテンツはCC-BY-SA ライセンスの下で利用可能です。